Nieuwe massagetafels

altijd een ruime voorraad te bezichtigen in onze showroom

Assortiment nieuwe massagetafels

De nieuwe massagetafels zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Er is een ruime keuze uit een aluminium of houten frame en elektrische massagetafels. Alle massagetafels zijn bekleed met hoogwaardig skai en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: zwart, wit, rood en blauw. Het kunstleer is gemakkelijk te reinigen, waardoor de massagetafels zeer hygiënisch in gebruik zijn.

Wij hebben massagetafels met 2 zones én 3 zones tot wel 4 of 5 zones. De tafels met 3 zones 4 of 5 zones hebben een deel die omhoog kan worden geklapt, waardoor je de tafel ook kunt gebruiken bij behandelingen waarbij de cliënt een halfzittende houding dient aan te nemen.

Het ligcomfort van de cliënt is ontzettend belangrijk, zeker wanneer je een ontspannende massage of wellnessbehandeling wilt geven. Onze massagetafels zijn daarom de perfecte keuze voor bijna elke behandelvorm.

Geheel naar wens van de therapeut

De massagetafels zijn voorzien van een stevige foam vulling en worden geleverd met of zonder armsteunen, met of zonder PLI stand, maak je wensen kenbaar en wij zorgen voor de juiste massagetafel.

Inklapbaar, verstelbaar en draagbaar

Waar je de behandeling ook wilt uitvoeren: je neemt een massagetafel van ons probleemloos met mee. Bij de inklapbare versie is er rekening gehouden met het gewicht, dit is zo laag mogelijk gehouden. De stevigheid is optimaal en men kan ook de hoogte verstellen zodat de massagetafel kan voldoen aan de persoon die er mee gaat werken.